X

Kasvohoidot

Ihonpuhdistus
Ihonpuhdistus 69 €
Suosittelemme sarjahoitona erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle, sekä paikallisten epäpuhtauksien (esim. komedot) vähentämiseen. Hoidon aikana avautuneet ihohuokoset auttavat ihoa hengittämään ja vastaanottamaan hoitavat ja kosteuttavat tuotteet. Sarjahoito maksimoi tuloksen ihon uusiutuessa useiden viikkojen aikana. Hoidon vaiheet: alkupuhdistus, entsyymikuorinta, ihonpuhdistus (mekaaninen/ultraääni), puhdistushieronta, naamio ja hoitovoide
+ lue lisää
BS
IQ kasvohieronta 60 €
IQ kasvohieronta on uusi järkevä kasvohierontamenetelmä. Järki tarkoittaa anatomisen tiedon käyttöä lihasten ja nivelsiteiden ominaisuuksista. Esteettiset tulokset näkyvät jo ensimmäisessä istunnossa. Kaupunkielämä on yksi ikääntymisen syistä, siksi IQ kasvohieronta on hyvä stressiä ja väsymystä vastaan. Pään ja kasvojen alueet keräävät kaikki psyykkiset ja emotionaaliset jännitteet, mikä myös vaikeuttaa aivojen verenkiertoa. IQ kasvohieronta sisältää kasvojen, kaulan, olkapään ja käsien hieronnan. Se vaikuttaa imusolmukkeisiin, stimuloi pään ja kaulan verenkiertoa rauhoittamalla hermostoa. IQ kasvohieronta selkeyttää leukalinjaa, vähentää ja ehkäisee ryppyjä ja juonteita, vähentää turvotusta, antaa luonnollisen hehkun, rentouttaa mielen ja kehon. IQ kasvohierontaa ei saa tehdä, jos on haavoja ja palovammoja, syöpä, kuume, verisuonten hauraus, suuri määrä mooleja ja papilloomia, herpes, verisuonitaudit, mielenterveyshäiriöt, akuutit hengityselinsairaudet. IQ kasvohieronta pitäisi tehdä 10–15 kertaa, kerran 2-3 päivässä. Sen jälkeen voi tehdä 2-4 kertaa kuukaudessa.
+ lue lisää
BS
Täydellinen kasvohoito 89 €
Hoito tehdään ihotyypin mukaan. Sisältää: alkupuhdistus, ihon tutkiminen, kuorinta: entsymaattinen/laite/hapotus, epäpuhtauksien poisto, tehoaine, silmänympäryshoito, hieronta, naamio, hoitovoide.
+ lue lisää
BS
Ultraääni ihonpuhdistus (sarjahoitona 3 kertaa) 200 €
+ lue lisää
Kemiallinen kuorinta Mediderma by Sesderma
Kemiallinen kuorinta Mediderma by Sesderma 75 €
Suosittelemme kemiallista kuorintaa kirkkaampaa ja elinvoimaisempaa ihoa kaipaaville 3-6 kerran sarjahoitona noin kolmen viikon välein. Ihon ylin pintakerros kuoritaan hellävaroen luonnollisilla hapoilla (hedelmäuutteita, maito-, pyruvi- ja mantelihappoja, antioksidantteja, glykopeeliä ym. aktiiviaineita) ja hoidetun alueen uusiutumisen myötä syntyy sileä ja rypytön iho. Hoidon vaiheet: alkupuhdistus, happokuorinta, hieronta, naamio ja hoitovoide. Hoidon jälkeen: ihossa voi olla turvotusta ja se saattaa punoittaa, 2 päivää ilman saunaa, uintia, hikoiluun johtavaa liikuntaa. Hoito ei sovellu kun: raskaus, imetys, iho rikki, Roaccutan-kuuri, herpes.
+ lue lisää
BS
Silmänympärysihon hoito 35 €
Silmänympärysihon tuotteet auttavat tasoittamaan ihon pintaa suojaamalla silmänympärysihoa rypyistä, lievittävät turvotusta, ravitsevat ihoa, stimuloivat ihon verenkiertoa, parantavat sen elastisuutta. Vahvistaa suoluja ja stimuloi kolageenin tuotantoa.
+ lue lisää