50€
Acnises
Antibakteerinen kostettava hoitotuote rasvaiselle tai epäpuhtaalle aknesta kärsivälle iholle. Tuoteen sisältämä salisyylihappo ja niasiiniamidi säätelevåt talineritystä ja lievittävat tulehdusta sekä ehkäisevat aknen muodostumista. Iho tulee puhtaaksi ja raikkaaksi sen punoitus ja muut tulehdusoireet vähentävät. Geelivoidetta levitetään aamuisin ja iltaisin puhtaalle iholle.50ml.
42€
Azelac kostettava geeli
Antibakteeriseella kostettavalla geelillä on tehokas tulehdusta lievittävä ja antioksidanttinen vaikutus.Tasapainottaa talineritystä jä vähentää ihon punoitusta. Vaalentaa pigmenttiläiskiä ja tasoittaa ihon sävyä. Sopii punooittavan ja aknesta kärsivän ihon hoitoon, ruusufinnin rauhoittamiseen, normaalille ja rasvaiselle iholle. 50ml.
49€
Azelac kosteuttava voide
Antibakteerinen kosteusvoide tasapainotta talineritystä ja vähentä ihon punoitusta.Vaalentaa pigmenttiläiskiä ja tasoitta ihon sävyä. Sopii punoittavan,herkän ja epäpuhtaan ihon hoitovoiteeksi. Lievittää tehokkaasti ruusufinnistä kärsivän ja kuivan ihon epämiellyttäviä oireita, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.50ml
44€
C -Vit Kosteuttava kasvovoide
Nuorentava voide virkistää ja kiinteyttää ihoa. Parantaa ihon kuntoa,tasoitta sävyä jä vähentää pigmenttiläiiskiä. Stimuloi kolageenin synteesiä ihossa ja kiinteyttää ihoa, vähentää juonteita. Antioksidanttinen voide sopii kaikkille ihotyypeille päivittäiseen käyttöön. 50ml.
42€
Sesderma C-Vit Liposomal serum
Nanoteknologinen nuorentava ja ihon sävyä kirkastava seerumi. Depigmentoiva ja virkistävä vaikutus. Tehostaa kudosten hapensaantia, tasoittaa ihon sävyä ja parantaa kuntoa. Nopeuttaa ihon uudistumista. Antioksidanttisesti vaikuttava ja tehokkasti nuorentava tuote. Sopii kaikille ihotyypeille. 30 ml.
YHTEYSTIEDOT
Telephone +358 4 0127 2427
Email bodysoultmi@gmail.com
Address Kellosaarenranta 1 Helsinki
KAIKKI YHTEYSTIEDOT
PALVELUAJAT
Ma-Pe 10-18 & sopimuksen mukaan


( +358401272427 )
© bodysoul.fi 2016 - 2022 | Marek Vidrik
Kirjaudu sisään REKISTERÖINTI

AJANVARAUS